Trenutno niste prijavljeni!
Prijava Registracija Izgubljeno geslo

Alpinizem.info > Varnost in pravila uporabe tega spletišča

Varnost in pravila uporabe tega spletišča

Zasebnost

Vaša zasebnost je pomembna. Zato vaši podatki brez vašega dovoljenja ne bodo posredovani nobeni tretji osebi. Vaši e-poštni naslovi in ostali podatki so vidni le registriranim članom skupnosti. S tem je tudi preprečeno razširjanje vaših e-poštnih naslovov in zmanjšana možnost prejemanja neželene pošte.

Lastništvo podatkov

Prispevani podatki so last članov skupnosti Alpinizem.info. Nadaljna uporaba in obdelava je dovoljena samo z dovoljenjem avtorja strani.

Avtentičnost podatkov

Alpinizem.info ne garantira avtentičnosti podatkov objavljenih na spletišču. Uredništvo si pridržuje pravico do spremembe vseh podatkov objavljenih na spletišču.

Članstvo

Član spletne skupnosti Alpinizem.info je vsak ki se registrira z pravilnim imenom in priimkom ter ima avtoriziran e-naslov. Uredništvo si pridržuje pravico do morebitnega urejanja podatkov o članih.

Varnost

Zaupni podatki članov so zavarovani z uporabniškim imenom in geslom. Prav tako ni možno pregledovanje nekaterih podatkov, če niste registrirani član (in pa prijavljeni). Vsak član ima možnost po svoji volji urejati lastne podatke.

Za nemoteno in pravilno delovanje strani morate imeti v brskalniku omogočeno sprejemanje piškotkov (cookie). Stran deluje v vseh modernih brskalnikih.

Slikovno gradivo

Slikovno gradivo ni dovoljeno distribuirati in obdelovati brez dovoljenja avtorjev. Če prispevate sliko, ki ni vaša se prepričajte, da s tem ne kršite avtorstva.

Ostale informacije