Trenutno niste prijavljeni!
Prijava Registracija Izgubljeno geslo

Alpinizem.info > Varnost in pravila uporabe tega spletia

Varnost in pravila uporabe tega spletia

Zasebnost

Vaa zasebnost je pomembna. Zato vai podatki brez vaega dovoljenja ne bodo posredovani nobeni tretji osebi. Vai e-potni naslovi in ostali podatki so vidni le registriranim lanom skupnosti. S tem je tudi prepreeno razirjanje vaih e-potnih naslovov in zmanjana monost prejemanja neelene pote.

Lastnitvo podatkov

Prispevani podatki so last lanov skupnosti Alpinizem.info. Nadaljna uporaba in obdelava je dovoljena samo z dovoljenjem avtorja strani.

Avtentinost podatkov

Alpinizem.info ne garantira avtentinosti podatkov objavljenih na spletiu. Urednitvo si pridruje pravico do spremembe vseh podatkov objavljenih na spletiu.

lanstvo

lan spletne skupnosti Alpinizem.info je vsak ki se registrira z pravilnim imenom in priimkom ter ima avtoriziran e-naslov. Urednitvo si pridruje pravico do morebitnega urejanja podatkov o lanih.

Varnost

Zaupni podatki lanov so zavarovani z uporabnikim imenom in geslom. Prav tako ni mono pregledovanje nekaterih podatkov, e niste registrirani lan (in pa prijavljeni). Vsak lan ima monost po svoji volji urejati lastne podatke.

Za nemoteno in pravilno delovanje strani morate imeti v brskalniku omogoeno sprejemanje pikotkov (cookie). Stran deluje v vseh modernih brskalnikih.

Slikovno gradivo

Slikovno gradivo ni dovoljeno distribuirati in obdelovati brez dovoljenja avtorjev. e prispevate sliko, ki ni vaa se prepriajte, da s tem ne krite avtorstva.

Ostale informacije